Adi Halepović

Sport je važan dio mog života. Nakon što sam diplomirao na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu 2009. godine, počeosam raditi u fitness industriji kao osobni trener. Uskoro sam došao u kontakt s CrossFit-om. Nakon dugogodišnjeg CrossFit treninga, a kako bih mogao trenirati i druge da bi dobili najbolje od sebe, završio sam CrossFit L-1 2014., a zatim i CrossFit L-2 2018. godine. Profesionalnost, integritet i disciplina su mi važni, kao osobe i kao trenera. 

Razvoj tijela kroz trening sa svim njegovim prednostima i neuspjesima je ono što me motivira. Osim toga, zadovoljstvo treninga s ljudima oko mene uvijek je bila najveća motivacija.Trener koji želi motivirati klijente i članove te im nesebično pomagati u postizanju željenog cilja.


Adnan Žiga

U 2014. godini sam se prvi put sreo s CrossFit-om. Zbog moje prošlosti u nogometu, nisam bio upoznat s treningom visokog intenziteta i vanjskim opterećenjima pa sam odmah bio “prodan”! Počeo sam s malom skupinom s nekim WOD-ovima. Nakon prvog CrossFit natjecanja, bio sam više motiviran da se uključim u ovaj sport i daljnje stručno usavršavanje. Zato sam počeo trenirati druge i to radim s velikim zadovoljstvom. Moj najveći cilj je pomagati drugima da zadrže funkcionalno tijelo, uz dobru pokretljivost i zdravu prehranu. U avgustu 2019 godine završio sam CrossFit L-1.